Dj Trouwfeest Oost Vlaanderen - Tom Cosyns  thumbnail

Dj Trouwfeest Oost Vlaanderen - Tom Cosyns

Published Jun 20, 22
10 min read

DJ Trouwfeest inhuren

DJ trouwfeest gezocht? Dan ben je hier aan het juiste adres!  Het is zover, je gaat trouwen! Daar komt natuurlijk bijzonder veel bij kijken: een prachtige trouwjurk, de juiste feestzaal of locatie, de beste traiteur of catering en uiteraard de perfecte sfeer. Het magische gevoel van de dag waar je altijd al van droomde. Hoe maak je deze droom werkelijkheid? Met DJ trouwfeest   krijg je gegarandeerd alle voetjes van de vloer. Kies daarom voor Tom Cosyns voor  die van jullie trouwfeest een unieke ervaring maakt. Tom Cosyns uw DJ Trouwfeest is op alle markten thuis, hij is een Allround DJ in hart en nieren. De beste dansclassics, 60’s/70’s/80’s/90’s, rock, foute muziek, apres ski, r&b, retro house, de nieuwste hits  … brengt hij in een vlotte mix. Elk trouwfeest is anders, dé DJ Trouwfeest draait jullie feest op maat. Hij zal jullie volledig ontzorgen, want pasgetrouwde stellen moeten genieten! Tom draait muziek waar jullie blij van worden.

Professioneel klank en licht

DJ Trouwfeest Tom Cosyns verzorgt u huwelijksfeest stijlvol. Met meer dan 50 trouwfeesten per jaar is DJ Tom één van de meest geboekte feest DJ’s in Vlaanderen. De muziek is zeer bepalend om tot een geslaagd feest te komen, laat dit dan ook over aan Trouwfeest DJ Tom. Hij is een Professionele All Round DJ met 30 jaar ervaring in het draaien van trouwfeesten en andere dansgelegenheden.  Maak van uw feest een onvergetelijke avond en laat mij de muziek verzorgen!  Heel wat bedrijven en event organisatoren en particulieren hebben reeds ervaren wat het is om te genieten van een goede dj en met een tevreden gevoel naar huis te gaan.  Wij staan garant voor een vlotte samenwerking, zowel voor als tijdens uw event.

Een bruiloft draaien kan niet iedereen

Voor het draaien van een trouwfeest moet je zelf al een allround Dj s zijn en op de hoogte van elk muziekgenre,. Een Trouwfeest dj moet de muziek draaien die bij de gasten in de smaak valt. Een goede trouwfeest dj mixt ook al zijn platen aan elkaar, zonder praatjes en gezever tussendoor.  Een DJ is er niet om eindeloos door de microfoon te praten of - o wee - zelfs mee te zingen

Dj Tom Cosyns Trouwfeest

Wat regelen bij het plannen van je bruiloft? De meeste nieuwe brides-to-be weten vaak niet waar te beginnen met plannen. Deze uitgebreide planning lijst en checklist zal je brengen van begin tot de grote dag. Bewaar je kalmte en begin vroegtijdig met plannen van je bruiloft, want er valt heel wat te regelen. bruiloft dj groningen - Tom Cosyns.

Alvorens je met de echte planning begint van je bruiloft, stel je eerst de datum vast, en ga je op zoek naar een locatie. Heb je je zinnen op een specifieke locatie gezet, en speelt de datum geen grote rol, ga dan eerst langs je locatie om te vragen welke datum mogelijk zijn.

TWAALF TOT ZES MAANDEN VOOR HET HUWELIJKZijn jullie ouders en directe familieleden al op de hoogte gesteld van jullie trouwplannen ? Stel samen de huwelijksdatum vast. Bedenk ook alvast waar en op welk tijdstip jullie willen trouwen. Bespreek de kosten van de bruiloft en stel een budget vast voor elk onderdeel van de bruiloft, Hoeveel mensen wil je uitnodigen aan de hand van het budget.Reserveer de kerk. Kies een ceremoniemeester Vergelijk de locaties, waar je eventueel het huwelijksdiner, de receptie of het feest wilt houden. Maak een voorlopige gastenlijst. Maak een voorlopig draaiboek. Houd nauwkeurig in een boek of schrift bij wat er elke dag gebeurt omtrent de voorbereidingen van je huwelijk. Wil je een band, DJ of orkest? Ga alvast zoeken naar geschikte muziek voor je bruiloft.

Als je bruidskinderen wilt, bedenk dan hoeveel en wie het worden. Ben je op de hoogte van alle soorten trouwvervoer? Het is verstandig om een verzekering af te sluiten. Wanneer de bruiloft niet door kan gaan door ziekte of er ontstaat brand in de feestlocatie, worden de gemaakte kosten vergoed. bruiloft dj utrecht - Tom Cosyns.

Bruiloft Dj Kosten - Tom Cosyns

ZES MAANDEN VOOR HET HUWELIJKGa op zoek naar de bruidsjurk van je dromen, accessoires en schoenen. Zorg dat je duidelijke afspraken maakt met de getuigen. informeer bij reisbureaus naar verschillende bestemmingen voor de huwelijksreis. Zorg dat alle benodigde trouwpapieren in je bezit zijn. Schriftelijke overeenkomsten met de locatieverhuurder, de fotograaf, het vervoerbedrijf, de cateraar etc.

Zo heb je alles op papier staan en voorkom je onnodige misverstanden. Reserveer een bruidssuite voor de huwelijksnacht. Stel je eventuele werkgever tijdig op de hoogte van vrije dagen op en na de bruiloft. Ga in ondertrouw.Stuur save the date kaartjes, VIER MAANDEN VOOR HET HUWELIJKNu is het tijd voor de bruidegom om zijn bruidskleding uit te zoeken.

Zorg dat je verlanglijst nu af is. Zet in een boekje of schrift op elke pagina één cadeau, zodat de gasten er een cadeau uit kunnen scheuren. Maak een draaiboek van de eventuele kerkelijke ceremonie en zorg dat de ceremoniemeester ook een exemplaar heeft. Heb je besloten om bruidskinderen te nemen, dan is het nu van belang dat je weet wat ze zullen dragen.

Het is misschien leuk om een aantal danslessen te nemen. Boek de huwelijksreis, DRIE MAANDEN VOOR HET HUWELIJKMaak een definitieve gastenlijst. Maak een onderverdeling in gasten voor de receptie, het diner of feest, of voor de hele dag. Bestel nu de uitnodigingen bij een drukkerij en vraag alvast naar de bijpassende enveloppen, zodat je al kunt beginnen met het schrijven van adressen.

Zet onder aan de uitnodiging R.S.V. de waerboom.P., zodat je weet hoeveel gasten aanwezig zullen zijn op de bruiloft. In Nederland trouw je, zonder vooraf iets te regelen, in gemeenschap van goederen. Besluit je nou om huwelijkse voorwaarden op te laten maken, maak dan een afspraak met de notaris. Bij een traditionele trouwerij verzamelen zich een aantal door het bruidspaar uitgenodigde gasten bij het huis van één van het bruidspaar, vanwaar de bruidsstoet zal vertrekken.

Dj Of Band Op Bruiloft - Tom Cosyns

Probeer originele bedankjes te vinden voor de gasten. Ga naar je (banket)bakker en bespreek de mogelijkheden wat betreft de bruidstaart.Neem met de dominee of pastoor de huwelijksvoltrekking in de kerk door. TWEE MAANDEN VOOR HET HUWELIJKVerstuur de uitnodigingen zo’n zes weken voor de huwelijksdatum. Ga naar de kapper voor een proefkapsel.Vergeet ze dan niet opnieuw in te laten graveren. Is je paspoort nog geldig? Koop cadeautjes voor de bijzondere gasten, denk hierbij aan bruidskinderen, getuigen en de ceremoniemeester. De ceremoniemeester eventuele programmaboekjes voor de kerk overhandigen om deze daar uit te delen. ZES WEKEN VOOR HET HUWELIJKHoud nauwkeurig een lijst bij van het aantal gasten dat op jullie bruiloft aanwezig zal zijn.

Dit is met name van belang voor het schrijven van de bedankbriefjes. Maak een afspraak bij de bloemist en bestel het bruidsboeket, de corsages en eventueel de boeketjes van de bruidsmeisjes. Indien het vervoersbedrijf er niet zelf voor zorgt, moet je ook de bloemversiering van de trouwauto’s bestellen. De definitieve volgorde van de bruidsstoet moet samengesteld worden.

Maak een definitieve tafelschikking. Voor een tafelschikking zijn regels, waar je je aan kan houden als je een traditionele bruiloft hebt. Er zijn een aantal mogelijkheden, maar waar je in ieder geval aan moet houden, is de standaardregel dat er om en om een man en vrouw zitten, Houdt één van de getuigen de ringen bij zich tot aan het altaar of hebben jullie daar een trouwring kussentje voor, of een andere leuke optie, zoals een koffertje etc…? Zorg dat je genoeg panty’s hebt voor onder je bruidsjurk, zodat een mogelijke ladder je trouwdag niet zal verpesten.

VIER WEKEN VOOR HET HUWELIJKDe ceremoniemeester krijgt ook een kopie van het draaiboek. Neem het draaiboek van de kerkelijke ceremonie nog eens met de geestelijke door. Koop een gastenboek en pennen, of een ander alternatief gastenboek om bij de entree neer te leggen voor de gasten. Sluit een reisverzekering voor de huwelijksreis af.

Dj Trouwfeest West Vlaanderen

Maak meteen een afspraak voor de dag zelf. Doe dit in combinatie met de kapper, maar vergeet niet eerst de make-up op te laten brengen en ga dan pas naar de kapper (dj trouwfeest west vlaanderen). De bruid past nog een keer haar bruidsjurk en de bruidegom past zijn kostuum. Alle accessoires moeten nu compleet zijn.

Loop je trouwschoenen ruim van tevoren in. Maak een lijst met alle benodigdheden voor de huwelijksreis. Neem het gehele programma door om zeker te weten dat alles klopt en in elkaar zit zoals jij dat wilt. Houd er rekening mee dat je misschien verrast wordt door vrienden met een vrijgezellenfeest.ÉÉN WEEK VOOR HET HUWELIJKZorg dat de catering zaal het precieze aantal gasten weet, om zo misverstanden te voorkomen.

Kleine wijzigingen kunnen nu nog worden aangebracht. Schrijf een speech voor aan tafel. Neem het programma nog eens door met de ceremoniemeester, zodat alles vlekkeloos verloopt op de grote dag. Is het stadhuis, de kerk, de feestlocatie, het hotel etc. gereserveerd en zijn alle afspraken gemaakt? Controleer voor de laatste keer of dit allemaal is gebeurd.

Misschien is er iets veranderd aan jullie route. Dan kun je nog een andere route kiezen. Pak je koffers voor de huwelijksreis en bevestig de vlucht. Heb je ergens één of meer paraplu’s, voor het geval dat het regent op jullie huwelijksdag? Trouwringen afhalen. Kijk de checklist nog eens door, om te voorkomen dat je iets vergeet.ÉÉN DAG VOOR HET HUWELIJKKijk na of alle decoraties naar de locatie zijn, zodat de zaal versiert kan worden.

Neem ook een klein tasje met wat persoonlijke spulletjes mee. Ringen klaar leggen. Nu rest alleen nog maar om lekker te ontspannen en bijtijds naar bed te gaan, om er een mooie trouwdag van te maken, DE HUWELIJKSDAGGa op deze dag eerst naar de schoonheidsspecialiste en daarna pas naar de kapper, Vergeet niet op deze dag door alle drukte het bruidsboeket, de ringen en de bruidssuikers/bedankjes mee te nemen.

Dj Trouwfeest Roeselare - Tom Cosyns

Zorg dat dit binnen 6 weken gebeurt.Waar moet je op letten als je een huwelijksfeest organiseert? Het is verleidelijk meteen te starten met de uitwerking van je bruiloft, maar het is wijzer om eerst grondig je huiswerk te maken. Je krijgt maar één kans...Voor de praktische organisatie van je huwelijksfeest helpen de checklists en handleiding bovenaan deze pagina je alvast op weg! Meer tips? Lees ons boek EVENTPLANNER met honderden tips, checklists, ...

Jullie DJ Bruiloft voor een spetterend knalfeest vind je op Bij ons vind je de meest betaalbare maar ook exclusieve Bruiloft Dj’s. Op deze pagina vind je een compleet overzicht van Bruiloft DJ’s in jouw eigen regio en provincie. Wat het entertainment betreft op jullie bruiloft is er genoeg keus! Gaan jullie voor een coole Bruiloft DJ inclusief vette lichtshow of misschien liever voor een leuke band met live muziek (goedkope dj bruiloft - Tom Cosyns) (Dj verjaardagsfeest).

Dus shinen maar op die dansvloer! De eerste stap is gezet. Het entertainment voor de avond word een Bruiloft DJ - dj trouwfeest west-vlaanderen - Tom Cosyns. Nu komt het leukste maar ook het moeilijkste gedeelte. Past de Bruiloft DJ bij jullie wat de muziek keuze betreft, en hoe zorgen jullie dat zelfs je moeilijke oom niet stil kan blijven zitten? Gelukkig werkt de Bruiloft dj tegenwoordig met een USB stick of laptop zodat je van te voren hele duidelijke afspraken kan maken over de muziek stijl.

Is dat niet jullie “ding” bespreek dan van te voren je wensen, maar vooral ook wat je liever niet wil om misverstanden te voorkomen. bruiloft dj zwolle - Tom Cosyns. De Bruiloft Dj heeft een heel arsenaal aan extraatjes om te zorgen dat jullie de avond van je dromen beleven. Wat dacht je van:LED dansvloer, Uitgebreide Lichtshow, Photobooth, Video wall en Live acts, Hou er wel rekening mee dat alle extra’s natuurlijk ook meer geld kosten.

Dj Of Band Op Bruiloft - Tom Cosyns

je trouwt maar één keer en dat moet een onvergetelijk trouwfeest zijn tot in de late uurtjes! Check voor alle mogelijkheden en kosten altijd even de website van de Bruiloft DJ of vraag een offerte op via het afspraakformulier op www. trouwen.nl/bruiloft-dj Wij wensen jullie veel plezier met het vinden van jullie meest geschikte Bruiloft DJ - bruiloft dj sittard - Tom Cosyns.

Smartphones zijn in ons dagelijks leven niet meer weg te denken, en zullen ook op jullie bruiloft aanwezig zijn. Hier hoef je niks mee te doen, maar… het kan natuurlijk wel! Ik heb voor jou de tofste apps op een rijtje gezet. Voor een app- wedding! Wedding countdown Het is natuurlijk niet zo maar ineens ‘de dag’.

De app wedding countdown is daarvoor te gek. Hij telt, zoals de naam al doet vermoeden, af tot het eindelijk zover is - dj trouwfeest antwerpen - Tom Cosyns. En dat niet alleen, je krijgt ook nog fijne reminders van belangrijke deadlines met je bruiloftsdiensten. De bruiloft- app Dit is een handige app, voor alles wat te maken heeft met het organiseren van jullie bruiloft.

The alpha groom Hoe je het ook wendt of keert, het organiseren van een bruiloft is toch grotendeels het domein van de vrouw (en dat is ook helemaal niet erg ;-)). Maar hoe fijn we het ook vinden om de touwtjes in handen te hebben, een beetje input van je man is toch wel fijn.

Wat de app dan doet? Je aanstaande man kan hier de belangrijkste dingen plannen (in zijn ogen dan); het aanzoek, het vrijgezellenfeest en de huwelijksreis. Voor de belangrijke afspraken die hij niet mag missen, krijgt hij ook een fijne reminder. Wedding happy Ja, er zijn meerdere apps die jullie kunnen helpen bij het organiseren van de bruiloft, en ook wedding happy is er 1 (bruiloft dj huren - Tom Cosyns).

Dj Voor Trouwfeest - Tom Cosyns

Ideaal als je dit zelf niet zo goed weet. Wedstyle Deze app is ideaal voor als jij moeite hebt met beslissingen! Je kunt er inspiratie doen en bladeren door duizenden foto’s. Als je dan uiteindelijk 3 boeketjes hebt uitgekozen die je mooi vind, maar de knoop niet door kunt hakken, kun je aan de bruiloftsgemeenschap in de app vragen om voor jou te stemmen. bruiloft dj boeken - Tom Cosyns.Vrijwel iedere bruiloftsgast zal ook zijn smartphone bij zich hebben, en daar ongetwijfeld wat foto’s mee schieten. Nu kunnen ze deze naar jullie appen, maar dat is niet ideaal. Geen overzicht, en whatsapp verkleind de plaatjes automatisch. Een beter idee is de app wedpics. Deze gratis app kun je downloaden en er een account op aanmaken.

Hoe kies je de perfecte dj voor een bruiloft?

Het uitkiezen van een bruilofts-dj is niet voor iedereen een hele makkelijke taak. Natuurlijk willen jullie een dj die goed bij jullie past, maar die ook ervoor kan zorgen dat het avondfeest een knaller wordt. Er zijn een paar dingen waar je op kunt letten bij het uitzoeken van een bruilofts-dj.

WAT MAAKT EEN GOEDE BRUILOFT DJ?

DJ zijn is veel meer dan op “play” drukken op een afspeellijst op je iPad. Hier zijn drie kwaliteiten die een goede bruiloft DJ onderscheiden van de massa.

1. PERSOONLIJKHEID

Als we je maar één tip konden geven, dan zou het deze zijn! Je DJ zal verantwoordelijk zijn voor het zetten van de toon van de avond. Als je een saaie DJ hebt… betekent dat een saaie bruiloft. De persoonlijkheid van een DJ is de belangrijkste aanwijzing die je zult krijgen. Vertrouw niet op e-mails en sms’jes, maar spreek persoonlijk met je dj af om te praten over jullie sfeer, wensen en favoriete muziek. Dit zal je helpen beslissen of ze de feestsfeer kunnen creëren waar je naar op zoek bent.

2. COMMUNICATIE

Je hebt waarschijnlijk gehoord hoe belangrijk communicatie is tijdens al die voorhuwelijkse lessen. Wel, werken als DJ is niet anders. Muziek draaien is maar een deel van wat een DJ doet. De andere helft is praten. Van ervoor zorgen dat jullie op dezelfde lijn zitten wat betreft de “niet spelen” lijst tot ervoor zorgen dat de fotograaf het aansnijden van de taart vastlegt, bruiloft DJ’s moeten communiceren en ze moeten het goed doen. Dit is waarom het zo belangrijk is om een bruiloft DJ te huren die ook kan MC-en. Naast je weddingplanner is je DJ de enige persoon die alles bij elkaar houdt!

3. FLEXIBILITEIT

Elke DJ die zich specialiseert in bruiloften zal er uiteindelijk een heleboel doen, dus moeten ze goed georganiseerd zijn. Maar als die plannen verkeerd uitpakken, moeten ze ook flexibel zijn. Een georganiseerde DJ heeft een kopie van de tijdslijn van de avond, zodat hij of zij de gebeurtenissen in goede banen kan leiden. Maar als de bruid en de bruidegom een uur te laat zijn, moet hij of zij zich snel kunnen aanpassen zodat jij en je gasten van de avond kunnen genieten zonder dat ze zich opgejaagd voelen (met voldoende tijd om te dansen).

Latest Posts

Ouder Worden Is Een Feest

Published May 05, 24
7 min read

Striptease Quiz

Published May 21, 23
10 min read

Striptease Hotesse

Published May 13, 23
8 min read